出貨包裝使用表面無任何印刷的紙箱,無任何字樣或圖案,無法看出內容物。購買威而鋼請您安心選購,付款及運動全程保密!

Figyelem! Ismét portfólióváltási lehetőség!

A választható portfóliót biztosító rendszer a tagok számára lehetőséget nyújt nagyobb kockázatvállalás mellett magasabb részvény-kötvény hányaddal rendelkező portfólióba történő befektetésre. A rendszer működésének lényege, hogy a Pénztár felhalmozási időszakban lévő tagjainak egyéni számláján lévő összege a saját választása szerint, a szabályzat által meghatározott összetételű portfólió hozamából részesüljön.

Pénztárunk a tagok számára négy, az egyes kockázati szinteknek megfelelő elnevezésű, alternatív portfólió összetételt kínál:

  • Hagyományos Portfóliót
  • Kiegyensúlyozott Portfóliót
  • Dinamikus Portfóliót
  • Abszolút Hozamú Portfóliót (abban az esetben, ha erre a portfólióra összesen legalább 100 millió Ft befektetési igény jelentkezik)

Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el a „Hírek” menüpontban az előző időszaki hozamok alakulásáról szóló aktuális információkat, tájékoztatónkat. A Választható Portfólió Nyilatkozat 2023./ I. negyedév megnevezésű nyomtatvány értelemszerű kitöltésével és 2023. március 27-ig történő beküldésével szíveskedjen dönteni, hogy egyéni számláján lévő megtakarítása 2023. április 1-től melyik portfólióba kerüljön! Felhívjuk a figyelmet, hogy portfólió váltással a pénztártag az aktuális elszámolt egyenlegét viszi tovább, így adott esetben előfordulhat, hogy az előző időszakban felhalmozott és előírt negatív hozamát ezzel realizálja és a számla egyenlegéből így levonásra kerül!

Amennyiben nem szeretne változtatni, nincs teendője.

Amennyiben nem tudná, hogy az Ön megtakarítása jelenleg melyik portfólióban van, lekérdezheti és megtekintheti a pénztár honlapján az „Egyéni tagi ügyfélszolgálat” menüpontban. (www.bizalompenztar.hu)

A következő portfólió váltás lehetősége legközelebb 2023.06.01-től nyílik meg ! 

 

Bizalom Nyugdíjpénztár

Igazgatótanácsa