出貨包裝使用表面無任何印刷的紙箱,無任何字樣或圖案,無法看出內容物。購買威而鋼請您安心選購,付款及運動全程保密!

Megnyílt a negyedéves portfólió-váltás lehetősége! Módosult a Befektetési Politika!

A választható portfóliót biztosító rendszer a tagok számára lehetőséget nyújt nagyobb kockázatvállalás mellett magasabb részvény-kötvény hányaddal rendelkező portfólióba történő befektetésre. A rendszer működésének lényege, hogy a Pénztár felhalmozási időszakban lévő tagjainak egyéni számláján lévő összege a saját választása szerint, a szabályzat által meghatározott összetételű portfólió hozamából részesüljön.

Pénztárunk a tagok számára három, az egyes kockázati szinteknek megfelelő elnevezésű, alternatív portfólió összetételt kínál:

  • Hagyományos Portfóliót
  • Kiegyensúlyozott Portfóliót
  • Dinamikus Portfóliót
  • Abszolút Hozamú Portfóliót (megszűnt!)

Kérjük, hogy mielőtt váltana tájékozódjon a portfólió váltás esetleges kockázatairól és az előző időszaki hozamok alakulásáról. A Nyilatkozat Portfólió Választáshoz 2023. II. negyedév megnevezésű nyomtatvány értelemszerű kitöltésével és 2023. június 30-ig történő beküldésével szíveskedjen dönteni, hogy egyéni számláján lévő megtakarítása 2023. július 1-től melyik portfólióba kerüljön!

Amennyiben nem szeretne változtatni, nincs teendője.

Amennyiben nem tudná, hogy az Ön megtakarítása jelenleg melyik portfólióban van, lekérdezheti és megtekintheti a pénztár honlapján az „Egyéni tagi ügyfélszolgálat” menüpontban. (www.bizalompenztar.hu)

A következő portfólió váltás lehetősége legközelebb 2023.09.01-től nyílik meg! 

 

Bizalom Nyugdíjpénztár

Igazgatótanácsa