出貨包裝使用表面無任何印刷的紙箱,無任何字樣或圖案,無法看出內容物。購買威而鋼請您安心選購,付款及運動全程保密!

A negyedéves portfólió-váltás lehetősége újra indult 2023.09.01-től!

FIGYELEM! Ismét portfólió választás! 

A választható portfóliót biztosító rendszer a tagok számára lehetőséget nyújt különböző kockázatvállalás mellett magasabb részvény-kötvény hányaddal rendelkező portfólióba történő befektetésre. A rendszer működésének lényege, hogy a Pénztár felhalmozási időszakban lévő tagjainak egyéni számláján lévő összege a saját választása szerint, a szabályzat által meghatározott összetételű portfólió hozamából részesüljön.

Pénztárunk a tagok számára három, az egyes kockázati szinteknek megfelelő elnevezésű, alternatív portfólió összetételt kínál:

  • Hagyományos Portfóliót
  • Kiegyensúlyozott Portfóliót
  • Dinamikus Portfóliót

Kérjük, hogy a „Hasznos, aktuális információk” menüpontban olvassa el az egyes portfóliók összetételét ismertető tájékoztatónkat. A Nyilatkozat Portfólió Választáshoz 2023. III. negyedév megnevezésű nyomtatvány értelemszerű kitöltésével és 2023. szeptember 26-ig történő beküldésével szíveskedjen dönteni, hogy egyéni számláján lévő megtakarítása 2023. október 1-től melyik portfólióba kerüljön!

Amennyiben nem szeretne változtatni, nincs teendője.

Ha nem tudná, hogy az Ön megtakarítása jelenleg melyik portfólióban van, megtekintheti a pénztár honlapján az „Egyéni tagi ügyfélszolgálat” menüpontban. (www.bizalompenztar.hu)

Bizalom Nyugdíjpénztár Igazgatótanácsa