出貨包裝使用表面無任何印刷的紙箱,無任何字樣或圖案,無法看出內容物。購買威而鋼請您安心選購,付款及運動全程保密!

Nyereményjáték sorsolás – Hirdetmény!

Ön 2023-ban is jól döntött, hogy a Bizalom Önkéntes Nyugdíjpénztárban vezetett számláján keresztül finanszírozza nyugdíj elő-takarékosságát. Ahhoz, hogy a pénztári tagsággal járó öngondoskodás előnyeit maximálisan kihasználja, teljesítsen többlet befizetést a havi rendszeres tagdíjon felül nyugdíjpénztári számlájára december 31-ig, hogy minél több pénzt visszakapjon az év során Öntől levont személyi jövedelemadójából. A 2023. évi befizetései után továbbra is jár a 20% adó visszatérítés, így akár 150 000 forinttal gyarapodhat jövőre az idei befizetései alapján nyugdíjpénztári számlája!

Bizalom Országos Önkéntes Kölcsönös Nyugdíjpénztár a tagi befizetések ösztönzése céljából 2023 évben ismételten sorsolásos nyereményjátékot hirdet.

A Játékban részt vehet minden pénztártag, külön jelentkezni nem kell, automatikusan résztvevője mindenki, aki eleget tesz a meghirdetett feltételeknek.

A nyertesek azonosításához, igénybe vehetőségéhez szükséges adatok a Pénztár aktuális nyilvántartásából kerülnek megállapításra.(változás esetén frissítse adatait)

Nyeremény

A Pénztár a pénztártagok érintett köre számára 5 db a munkáltatói tagok által erre a célra felajánlott nyereményeket sorsol ki: Egy – egy hosszú hétvégét (4 fő részére, 3 éjszakára) a felajánlást tevő cégek üdülőjében 2024 évben, egyeztetett időpontban.

A nyeremények 2024. január 15-20 között kerülnek sorsolásra. A sorsolást három tagú bizottság végzi, amelynek tagjai a Pénztár IT elnöke, a pénztár EB elnöke és egy pénztári ügyintéző. A Pénztár a sorsolás nyerteseit a sorsolást követően 48 órán belül e-mailben vagy a megadott telefonszámon értesíti a nyeremény igénybe vétele lehetőségének részleteiről.

A játékkal kapcsolatos további részletes szabályokat a Nyereményjáték Szabályzat 2023 tartalmazza, amely megtekinthető a pénztár honlapján. (www.bizalompenztar.hu)

 

Bizalom Országos Önkéntes Nyugdíjpénztár

Igazgatótanácsa